Vlijt & Volharding

Opleiding


Muzieklessen

Bij Vlijt en Volharding worden muzieklessen aangeboden op saxofoon, trompet, bugel, bariton en slagwerk. Je krijgt een instrument van de vereniging. De lessen worden wekelijks gegeven in groepjes van twee of drie. Volwassenen krijgen individueel les.

De trompet/bugel/bariton lessen worden gegeven door Femke Teijnk. De saxofoonlessen worden gegeven door Marjolijn van der Lee. De slagwerklessen worden gegeven door Marco van Teeffelen. Onze docenten zijn volledig bevoegd.

Tijdens de lessen maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde methode ‘Samen Leren Spelen’. Deze methode is gericht op individuele lessen en op spelen in een blazersklas (leerlingenorkest). Een ideale methode, want je hebt én muziekles én je speelt in het orkest. Leerlingen gaan hierdoor ook sneller vooruit.

Op 17 maart 2024 organiseren we een play-in voor jonge hafabra muzikanten. Zie Nieuws.

Tarieven

Per schooljaar worden 36 lessen van 30 min aangeboden voor de blazers.

Voor de slagwerkers worden 18 lessen van 30 min per jaar aangeboden.

  • Leskosten (per persoon)
    € 12,50/30 min
  • Contributie jeugdleden
    € 10,00/maand

De leskosten worden twee maal per schooljaar betaald. Aan het begin van het schooljaar (september) en in maart ontvang je hiervoor een factuur van de penningmeester. De lessen worden dus vooraf betaald. De contributie wordt voor jeugdleden tweemaal per jaar geïnd. De nog bijkomende kosten zijn de aanschaf van een muzieklessenaar voor thuis en voor de saxofonisten de aanschaf van rietjes.

Wat is wanneer

Trompet les
dinsdag middag vanaf 15.15 uur


Saxofoon les
dinsdag middag vanaf 17.00 uur


Slagwerk les
dinsdagavond vanaf 18.30 uur (een keer per twee weken)