Vlijt & Volharding

Start seizoen 2024-2025


20 augustus Gehele dag

Dinsdag 20 augustus start muziekvereniging Vlijt en Volharding weer met het nieuwe seizoen gestart. De leden van de vereniging hebben het instrument na de vakantie weer afgestoft en gaan op naar het volgende concert op 15 september met Middelaar (kermisconcert in Middelaar) wordt georganiseerd. De lessen en het opleidingsorkest starten volgende week dinsdag weer. De verdere planning van het seizoen is in voorbereiding.

U kunt ons volgen op onze vernieuwde website (www.vlijtenvolharding.com). Op de site vindt u de belangrijkste zaken die u van onze vereniging wilt weten, zoals o.a. informatie over onze opleidingsmogelijkheden en het opleidingsorkest. Daarnaast vindt u belangrijke nieuwsfeiten en natuurlijk de agenda voor de komende periode en een link naar de activiteitenagenda van het dorp Heumen.

We verwijzen u naar de Rabo clubsupportcampagne 2024. Ook dit jaar ondersteunt de Rabo een groot aantal verenigingen met deze campagne. Muziekvereniging Vlijt en Volharding doet hier ook dit jaar weer aan mee. De opbrengst komt ten goede aan onze opleidingen.  Voor de Rabo clubsupportcampagne kunt u (als lid van de Rabo), uw stem uitbrengen van 2 t/m 24 september. Denk daarbij dan ook aan onze muziekvereniging

Onze repetitieavond is op dinsdag van 19.45 uur – 22.00 uur. Wie weet spreekt de muziek en de gezelligheid u aan en krijgt u ook zin om muziek te maken. U bent bij ons van harte welkom.

VenV gebouw Heumen

Dorpstraat 21
Heumen,
+ Google Maps