Vlijt & Volharding

Play inn voor muziekleerlingen


Aanmelden is gezien het grote aantal aanmeldingen niet meer mogelijk ! Het optreden begint om 16.15 uur !
 

Zondag 17 maart organiseert Muziekvereniging Vlijt en Volharding een play-in voor jonge hafabra muzikanten. We constateren al langer dat steeds minder kinderen muziek gaan maken en dat vinden we een zorgelijke ontwikkeling. Want als kinderen geen instrument leren spelen dan wordt het stil in onze dorpen. En dat willen we niet! Als muziekvereniging willen we daarom graag een steentje bijdragen om jonge muzikanten te blijven stimuleren en enthousiasmeren om samen muziek te maken.

We voegen bij deze de daad bij het woord en nodigen hierbij alle jonge muzikanten in de leeftijd van 7 – 16 jaar uit om een dag muziek te komen gaan maken in orkestverband. We gaan er naast een muzikale dag ook een hele gezellig dag van maken. We hebben een leuke lunch activiteit bedacht. Tijdens de repetities gaan we regelmatige even pauzeren.

De opzet van de dag

10.30 – 12.30     tutti repetitie

12.30 – 13.30     lunch

13.30 – 15.30    tutti repetitie

15.30 – 16.00    pauze

16.15 – 16.30    concert

Je krijgt de muziek uitgereikt op de dag zelf dus je hoeft niets voor te bereiden. Je hoeft alleen je instrument en lessenaar mee te nemen.

Doe mee, en geef je op emmy.bouwman@gmail.com. Aanmelden is gezien het grote aantal aanmeldingen niet meer mogelijk !

Je kunt je ook opgeven via je eigen vereniging. Ook als je geen lid ben van een muziekvereniging kan je meedoen! Speel je een hafa instrument (klarinet, fluit, hobo, saxofoon, bugel, trompet, trombone, fagot, bariton, tuba of slagwerk/drums) dan zien en horen we je graag. Heb je andere vragen, laat het ons weten! De kosten voor de hele dag (incl. lunch) bedragen €7,50.