Vlijt & Volharding

Concert 130 jaar VenV en Joannusmolen Heumen(bij de camping)


Dit jaar (2024) bestaan zowel muziekvereniging Vlijt en Volharding uit Heumen als de Joannusmolen (aan de Vosseneindseweg in Heumen) beiden, 130 jaar. Ter gelegenheid daarvan hebben de molenaars van de Joannusmolen het initiatief opgepakt om daar samen met muziekvereniging Vlijt en Volharding even bij stil te staan. Een unieke samenwerking tussen twee 130-jarigen en camping Heumensbos

Dit komt tot uiting in een luchtig zomerconcertje op dinsdagavond 11 juni. Muziekvereniging Vlijt en Volharding verplaatst zich dan op de wekelijkse repetitie avond naar Camping Heumensbos. Daar zal men vanaf 19.00 uur een soort open repetitieconcertje geven, waarmee het seizoen zal worden afgesloten. Het optreden zal beginnen met een uitvoering van het opleidingsorkest en worden afgesloten door het orkest van muziekvereniging Vlijt en Volharding. Beide orkesten staan onder leiding van Marjolijn van der Lee.

Het concert vindt plaats op camping Heumensbos (Vosseneindseweg 46 te Heumen), voor de graanschuur met op de achtergrond de 130 jarige Joannusmolen. Bij slecht weer zullen we uitwijken naar binnen. Onze burgemeester, Joerie Minses heeft al laten weten dat hij bij deze unieke gelegenheid aanwezig zal zijn. Ook u bent ven harte welkom om, eventueel onder het genot van een lekker drankje met ons dit jubileum te vieren en de vakantie in te luiden.

Wilt u ook muziek maken. Kom eens kijken en luisteren op onze repetitieavond. Wij repeteren op dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in ons eigen VenV-gebouw achter verenigingsgebouw Terp in Heumen, waarna we altijd nog even gezellig “napraten”. U bent van harte welkom.